Twintwis (beta): waar twijfel en intuïtie elkaar ontmoeten.

Dit is Twintwis (beta). Hier kun jij je twijfel voorleggen aan een ander. Hier kun jij voor een ander een intuïtieve keuze maken tussen twee opties. Door twijfel en intuïtie met elkaar uit te wisselen, maken we elkaars leven mooier. Doe jij een keertje mee?

Twijfel delen

Vul hieronder twee opties in waartussen je twijfelt en jouw emailadres. Jouw twijfel wordt anoniem op deze pagina gedeeld. Als een andere Twintwisser zijn of haar intuïtie met je deelt, dan ontvang jij meteen een bericht met die keuze. Daarna wordt jouw emailadres verwijderd uit onze database. Dus geen vervolgsmeekmails, nieuwsbrieven of andere ongewenste communicatie. De opties en het advies bewaren we om anoniem inzichten te vergaren over twijfels en intuïties van Twintwissers.

Schrijf hier optie 1:

Schrijf hier optie 2:

Email:

Intuïtie delen

Hieronder staan de openstaande twijfels. Een ander helpen is makkelijk: klik op de optie die jij de ander aanraadt. Hoe makkelijk het ook is, neem ook verantwoordelijkheid, want achter elke twijfel zit een echte Twintwisser die iets met jouw advies doet. Na het kiezen van een optie, verdwijnt de twijfel uit de lijst en krijgt de inbrenger een email met jouw advies.

De twijfels zijn op dit moment op! Voeg zelf een twijfel toe om anderen de kans te bieden hun intuïtie te delen.

Nieuws

Op termijn delen we hier natuurlijk interessante weetjes die ontstaan bij het gebruik van deze dienstverlening. Heb je vragen of opmerkingen? Laat van je horen via twintwis@vangils.org

--
Twintwis v0.2.1 dd. 7 juni 2022